Glitter Hoesje voor Samsung Galaxy A9 (2018) Siliconen TPU Case Roségoud – Glitters Cover van iCall

10.95

Bekijken

Vergelijk
Artikelnummer: 7064701140062855

Beschrijving

Bescherm je Samsung Galaxy A9 (2018) met het glitter hoesje van iCall. Een telefoon kost al snel een paar honderd euro en het is dus erg belangrijk om het op de juiste manier te beschermen. Het glitter hoesje van iCall is een fancy hoesje welke op maat gemaakt is voor je telefoon. Het hoesje biedt propere bescherming en is gebruiksvriendelijk. Daarnaast is hij te verkrijgen in verschillende kleuren! Bekijk hieronder de voordelen van het glitter hoesje van iCall:
Propere bescherming
Deze hoes is opgebouwd uit 3 verschillende lagen. Van buiten naar binnen gezien zijn dit de volgende drie lagen: zacht siliconen, glitter laag en hard polycarbonaat. Deze combinatie zorgt voor de meest optimale bescherming, aangezien schokken zo goed mogelijk opgevangen kunnen worden. De telefoon kan makkelijk in het hoesje geklikt worden. Door het materiaal van het frame is het niet mogelijk dat de telefoon uit de case valt. Het siliconen materiaal zorgt er daarnaast ook nog voor dat schokken op de telefoon die ontstaan als gevolg van stoten en valpartijen extra goed geabsorbeerd worden.
Optimaal gebruiksgemak
De hoes is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy A9 (2018). Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet meer nodig om je hoes steeds te verwijderen zodra je gebruik wilt maken van de openingen van je telefoon. Zo kan je bijvoorbeeld nog steeds foto’s blijven maken met je telefoon terwijl je telefoon in het hoesje zit.
BlingBling design
Door het glitter laagje tussen het polycarbonaat en siliconen hoesje, krijgt je hoesje een zeer fancy en modern design. Dit telefoonhoesje is dus een van de meest opvallende en leukste telefoonhoesjes.
Opstaande rand
De siliconen buitenkant van de hoes heeft een 1mm opstaande rand rond de camera, rond de vingerafdrukscanner en aan de gehele voorzijde van het beeldscherm. Hierdoor is je telefoon nog beter beschermt tegen valpartijen en stoten.
Een kwalitatief hoesje
Bij het voelen, optillen en gebruiken van het hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het hoesje materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.
Kenmerken iCall hoes
• Geschikt voor de Samsung Galaxy A9 (2018)
• Biedt propere bescherming
• Voorzien van alle noodzakelijke openingen
• BlingBling design
• Opstaande rand
• Kwalitatief en innovatief hoesje
Inhoud
• iCall glitter case

Extra informatie

Merchant

Brand