Honor 8 wordt niet voorzien van Android 8.0 Oreo

De Honor 8 zou worden voorzien van Android 8.0 Oreo, maar de plannen zijn toch gewijzigd. Dat laat de fabrikant weten via de officiële kanalen. Het toestel voldoet niet aan de eisen.

Honor is een dochterbedrijf van het bekender merk Huawei. De fabrikanten zouden de nieuwe Honor 8 voorzien van Android 8.0 Oreo, maar meldt nu dat het helaas niet mogelijk is. Afgelopen maand liet het bedrijf echter weten dat de smartphone over zou gaan naar het nieuwe systeem. Toch gaat het feestje niet door.

Via Twitter liet het bedrijf weten dat zowel de hardware als de software niet voldoet aan de eisen. Dat was een flinke teleurstelling. Gebruikers van het toestel zouden wel kunnen rekenen op nieuwe beveiligingsupdates.

Tip: bent u op zoek naar een nieuwe smartphone? Start direct met mobiele telefoons vergelijken en bespaar op uw volgende abonnement!

Android 8.0 Oreo

Inhoudsopgave

Er zijn andere toestellen die qua hardware minder goed zijn, zoals bijvoorbeeld de Nokia 3. Deze beschikt wel over Android 8.0 Oreo. Het bedrijf achter de Honor 8 verbaast zich dan ook over deze beslissing. Wel laten ze weten spijt te hebben van de uitspraak dat de smartphone zou worden voorzien van het nieuwe systeem.