Samsung Galaxy A2 Core Hoesje Zwart – SIliconen Case – 1 x Tempered Glass Screenprotector

11.99

Bekijken

Artikelnummer: 7064700450500950

Beschrijving

Het HGA Hoesje voor de Samsung Galaxy A2 Core biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het HGA Hoesje om uw Samsung Galaxy A2 Core zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door de design van de HGA Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze Hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Hoesjes van HGA bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal. Dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Samsung Galaxy A2 Core buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De case van HGA is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU materiaal. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over de gehele Hoesje. De knoppen bij de Samsung Galaxy A2 Core kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van HGA. Daarnaast biedt het hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
HGA design hoesje
Deze HGA Hoes voor de Samsung Galaxy A2 Core is voorzien van een stijlvol design. De case is transparant, zodat het design van uw Samsung Galaxy A2 Core herkenbaar blijft. De Smartphone Case van HGA zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de case en accentueert het design van uw Samsung Galaxy A2 Core.
HGA screen protector
De HGA Tempered Ultra Glass Screen Protector is ontworpen om de resolutie van uw scherm te behouden en tegelijkertijd om te beschermen tegen vallen, stoten en krassen. De Screen Protector voor de Samsung Galaxy A2 Core van HGA is glashelder en onzichtbaar op uw display.
HGA design screen protector
De Screen Protector van HGA bestaat uit premium glas met een oppervlakte hardheid van 9H. Dit zorgt voor maximale bescherming van uw Samsung Galaxy A2 Core display tegen krassen. Zorgen maken om muntgeld of sleutels bij uw telefoon is nu verleden tijd. De Screen Protector van HGA is op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy A2 Core en bevat ronde hoeken voor de perfecte pasvorm op de display. Door de speciale glas materiaal van de Screen Protector is deze eenvoudig aan te brengen zonder dat er bubbels ontstaan. Op de Screen Protector van HGA zit een speciaal lipofoob laagje om vetvlekken af te stoten. De Screen Protector van HGA biedt maximale bescherming aan uw display tegen krassen en vetvlekken.
HGA heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1 x Zwart Hoesje van HGA voor de Samsung Galaxy A2 Core (2019)
– 1 x Tempered Glas Screen Protector 9H

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten