GSMWEB aanbieding: Samsung Galaxy S8 Plus vanaf €43,50 p/mnd

GSMWEB.nl biedt de Samsung Galaxy S8 Plus aan in combinatie met een T-Mobile abonnement. Het gaat hier om een 2 jarig abonnement waarbij u onbeperkt mag bellen en sms’en plus u ontvangt 5GB aan internet. U betaalt aan abonnementskosten €13,50 per maand, en voor het toestel betaalt u €30 per maand neerkomend op €43,50 per maand aan kosten voor deze telefoon.

Tijdelijk gratis de Gear Virtual Reality bril ter waarde van €179,95

Tijdelijk ontvangt u hierbij ook de Gear VR Package met deze Gear kunt u films en video’s in Virtual Reality bekijken. Met uw Samsung Galaxy S8 plus kunt u bijvoorbeeld games spelen zoals Land’s end. Met welk spel dan ook de Gear Virtual Reality bril zorgt voor een geweldige ervaring wanneer u aan het gamen bent. De Gear VR Package ontvangt u gratis bij dit abonnement. De Gear VR Package is tijdelijk verkrijgbaar dus sluit dit abonnement af voor 30 juli 2017 om er gebruik van te kunnen maken.

Maak een T-Mobile groep en ontvang 5 euro korting elke maand

T-Mobile biedt u ook de mogelijkheid om een T-Mobile groep aan te maken, dit betekent dat u tot 5 andere gebruikers die ook klant zijn van T-Mobile toe te voegen. Jullie ontvangen dan gezamenlijk een korting van €5 per maand zolang de groep bestaat. De verwachte levertijd van dit toestel plus Gear VR is een week dus houdt hier rekening mee.

Bekijk deze aanbieding dan ook snel en wie weet bent u binnen een week in het bezit van de Samsung Galaxy S8 Plus en de gratis Virtual Reality bril.