T-Mobile.nl

t-mobile

T-Mobile.nl is een onderdeel van het Deutsche Telecom en werd opgericht in 1992 zij zijn sinds 2003 actief op de Nederlandse telecommarkt na de overname van provider Ben. T-Mobile biedt verschillende abonnementen aan met en zonder telefoon. Ook kan men er terecht voor scherpe sim only abonnementen en prepaid tegoed.

T-Mobile.nl abonnementen vergelijken op GSMvergelijker.com

De abonnementen van T-Mobile zijn Stel Samen Stel Bij en de Basis Sim Only. Bij een Stel Samen abonnement kan men kiezen voor een toestel in combinatie met verschillende bundels.

  • Bellen in de EU zoals je thuis doet
  • Internet en belbundel omlaag of omhoog zetten of uitzetten
  • Zelf kiezen hoe je je telefoon terugbetaalt
  • Nieuw netwerk met meer masten en meer 4G

U kunt zelf beslissen hoe u uw toestel aan T-Mobile betaalt dit kan in termijnen maar ook ineens. Sinds 2014 is hun dekking in 4G uitgebreid dus klanten maken gebruik van het 4G netwerk en 4GMAX. U gaat heerlijk op vakantie naar Oostenrijk dan is het met T-Mobile ideaal dat u kunt bellen zoals u dat thuis doet, het omgekeerde is hier ook van toepassing belt u vanuit Nederland naar het buitenland dan gelden dezelfde tarieven.


Sim Only T-Mobile abonnementen vergelijken

Geen behoefte aan een nieuwe mobiele telefoon? Kies dan lekker voor een Sim Only abonnement u bent tenslotte de baas. Uw telefoon werkt nog prima maar u wilt niet extra hoeven te betalen zoals dat wel het geval is bij een abonnement met nieuw toestel. Besluit u dat u toch een nieuw toestel wilt? Dan kunt u upgraden naar een abonnement met toestel tijdens de duur van je sim only contract. Let op dit geldt niet voor de Basis Sim only contracten!

Ook bij de Sim Only abonnementen kun je gebruik maken van het snelle 4G netwerk u maakt gebruik van 4G internet tot en met 15 Mbit per seconde. Sneller 4G internet? Dan loopt de snelheid op tot 120 Mbps.