Phoneshop.nl

phoneshop.nl

Op Phoneshop.nl kunt u kiezen uit een ruim aanbod in mobiele telefoons, abonnementen en sim only’s. Phoneshop.nl is al 21 jaar actief in de telecom markt waar men zowel in de fysieke winkels als online in de webshop terecht kan om een abbonnement af te sluiten of desgewenst te verlengen. Phoneshop mag zich officieel dealer noemen van Hi, Ben, KPN, Hollandsnieuwe, Vodafone, Tele2, Telfort, Simpel en Youfone.

De mogelijkheid bestaat wanneer u een abonnement met toestel of cadeau heeft afgesloten deze af te halen in één van hun winkels. Bent u nieuwsgierig naar het aanbod van de Phoneshop.nl? Wij van GSMvergelijker.com hebben deze voor u opgenomen. Wij zijn benieuwd naar ervaringen of reviews van Phoneshop.nl dus bent u klant of geweest? Laat dan even een ervaring achter op GSMvergelijker.com. Help andere consumenten met uw ervaring over Phoneshop.nl.


Andere gsm aanbiedingen vergelijken?

Meerdere gsm aanbiedingen vergelijken op GSMvergelijker.com voor de goedkoopste gsm aanbieding. Want we willen niet teveel betalen voor ons gsm abonnement. Vergelijk op soort gsm of op soort abonnement en stap vandaag nog over.