Bellen als het waait? Geen probleem met de Windblocker

Kent u het probleem dat u onverstaanbaar bent over de telefoon als het hard waait? Of heeft u weleens een video opgenomen, terwijl het hard waait? U zult dan ongetwijfeld gemerkt hebben dat het geluidskwaliteit van het filmpje erg tegenviel. Gelukkig is dat probleem verholpen met de Windblocker! Deze handige gadget kost slechts 3,95 euro en daarmee zijn de (audio)problemen verholpen.

Wat is de Windblocker?

De Windblocker is een kleine, draagbare hoes voor de microfoon van uw smartphone. Het hoesje zorgt ervoor dat u gemakkelijk een belangrijke oproep of video kunt opnemen als het hard waait. U merkt geen kwaliteitsverlies én u bent goed verstaanbaar over de telefoon.

Voor welke smartphone is de Windblocker geschikt?

De Windblocker is een universele gadget. Het is daarmee geschikt voor vrijwel alle smartphones en tablets. U kunt het hoesje simpelweg plaatsen over de microfoon van uw smartphone én klaar-is-kees. De handige gadget is direct klaar voor gebruik en vereist geen uitgebreide installaties. Het is click and play.

Twee versies beschikbaar

Deze handige gadget is beschikbaar in twee varianten: voor uw smartphone of voor uw oordopjes. De tweede variant is natuurlijk ontzettend handig als u buiten met uw oordopjes belt. De standaardvariant kunt u direct over uw smartphone plaatsen. U betaalt voor beide versies hetzelfde bedrag.

De Windblocker bestellen

Bent u benieuwd geraakt naar deze handige gadget? Surf dan naar de officiële website van het bedrijf: Windblocker.com. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden, maar levert hun producten ook buiten de Nederlandse grenzen. Op de website van het bedrijf heeft u keuze uit verschillende kleuren: rood, oranje, zwart, blauw of grijs. U bestelt deze handige gadget voor slechts 3,95 euro. Vanaf 15 euro geldt er een gratis verzending. Kent u ook nog collega’s, vrienden of familieleden die belang hebben bij deze handige gadget? Bestel er dan direct vier en profiteer van gratis verzending.