Gsm kopen

Wilt u graag een gsm kopen? U kunt via de onderstaande vergelijkingstool gemakkelijk verschillende gsm’s met elkaar vergelijken. Er zijn talloze merken en besturingssystemen beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Filter de gsm’s eventueel op prijs, zodat u niet over uw budget heen gaat.


Zoek uw gsm naar keuze

Standaard worden de populairste gsm’s van dit moment getoond in de vergelijkingstool. Indien uw toestel naar keuze hier al bij staat, kunt u direct een kleur selecteren en deze bestellen bij een webshop naar keuze. Indien deze er nog niet bij staat, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de handige zoekfunctie. Met behulp van deze handige functie kunt u gemakkelijk de gsm naar keuze vinden. U kunt onder andere zoeken op merknaam of naam van het toestel.

Merkvoorkeuren aangeven

Met behulp van de handige vergelijkingstool kunt u eenvoudig aangeven welke merken uw voorkeur behoeven. Wilt u bijvoorbeeld een gsm kopen van Apple? Selecteer dan alleen dit merk. U kunt er ook voor kiezen om meerdere merken tegelijkertijd te selecteren. Zo kunt u filteren op bepaalde merken die uw voorkeur hebben. U kunt de resultaten ook gemakkelijker weer wissen door het vinkje weer uit te schakelen.

Filter op toestelprijs

Filteren op toestelprijs is ontzettend handige functie. Indien u een bepaald budget voor ogen heeft, kunt u de filter instellen op een bepaalde prijs. U kunt een minimum en een maximumprijs instellen. Heeft u tot maximaal 600 euro budget? Met behulp van de handige prijsfilter filtert u gemakkelijk de te dure gsm’s uit het overzicht. Wel zo handig.

Voorkeur voor een besturingssysteem?

Het kan zijn dat u al jarenlang gebruik maakt van een Samsung-, Sony- of Huawei-toestel. In dat geval zou het een logische keuze zijn dat u weer voor het besturingssysteem Android kiest. Deze toestellen werken namelijk allemaal met de opensourcesoftware Android. Echter, indien u gewend bent aan een iPhone kan het ook zijn dat u liever kiest voor iOS. Deze closedsourcesoftware wordt enkel gebruikt door Apple en werkt ontzettend goed op de toestellen. Bent u nog niet helemaal zeker over uw keuze? Hieronder beschrijven we de verschillen tussen de twee besturingssystemen.

Android

Android is een opensourceplatform dat is ontwikkeld door Google. Het is het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons. Het systeem heeft een ontzettend uitgebreide Google Play Store, waarbij u keuze heeft uit talloze apps. Daarmee is het systeem gebruiksvriendelijker dan die van de meeste concurrenten. Het nadeel is echter wel dat de toestellen gemakkelijker vatbaar zijn voor virussen. Gelukkig zijn er dan wel weer virusscanners beschikbaar. De smartphones die werken op Android zijn gemakkelijk naar eigen smaak aan te passen. Dat maakt deze software ook erg interessant voor gebruikers.

iOS

iOS is het besturingssysteem dat wordt gebruikt op iPhones, iPads en de iPod touch. Het is het op een na meest gebruikte besturingsyssteem op smartphones. Dit systeem is ontzettend gemakkelijk om te besturen en heeft een gemakkelijk interface. Er is weinig aan te passen aan de standaardonderdelen, waardoor het voor iedereen hetzelfde is. Wel kunt u zelf mappen aanmaken en apps naar eigen smaak inrichten. iOS heeft een relatief uitgebreide App Store, maar wel minder uitgebreid dan de Play Store. Dat heeft ermee te maken dat Apple zelf bepaalt welke apps in de App Store komen. Daarmee is het systeem veel veiliger dan Android. Echter is de keuze minder groot en zijn de apps vaker betaald. Dat heeft ermee te maken dat de gemiddelde Apple-gebruiker meer budget over heeft voor apps. Ontwikkelaars spelen daar logischerwijs op in. Het voordeel daarvan is wel dat de apps vaak eerder uitkomen voor iOS.

gsm kopen

Overige systemen

Als u een gsm kopen wilt, heeft u uiteraard ook nog keuze uit andere systemen. Echter worden deze veel minder gebruikt, waardoor er ook minder apps voor worden ontwikkeld. Het is immers minder interessant voor ontwikkelaars, omdat het volume niet zo hoog is. U kunt onder andere nog kiezen uit Blackberry of Windows Phone. Eerder waren deze besturingssystemen nog populair, maar dat is de laatste jaren niet meer zo.

Waarom een gsm kopen?

Als u een gsm kopen gaat, heeft u tegenwoordig een ontzettend ruime keuze. Er zijn talloze merken waar u uit kunt kiezen. Daarnaast zit u met een los toestel niet direct vast een abonnement. Eventueel kunt u echter wel een sim only abonnement afsluiten. Het voordeel daarvan is, is dat u veel meer flexibiliteit heeft. Er zijn namelijk talloze maandelijkse opzegbare sim only contracten.

100% onafhankelijk vergelijken en bestellen

Een gsm kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Met behulp van de handige rekentool kunt u gemakkelijk en snel diverse webshops met elkaar vergelijken. Dat werkt ook nog eens 100% onafhankelijk. Een derde partij werkt de handige rekentool namelijk iedere dag bij. Op die manier bent u altijd verzekerd van de beste deal. U kunt in het overzicht gemakkelijk een kleur selecteren en direct een gsm kopen via de oranje button. U wordt dan doorgeleid naar de website van de aanbieder naar keuze en hier bestelt u uw gsm in slechts enkele stappen. Standaard heeft u keuze uit diverse betaalmethoden, waaronder iDEAL.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat u een gsm kopen gaat, en u deze thuis ontvangt, heeft u nog maar liefst 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kunt u het toestel nog gratis retourneren naar de webshop waar u het besteld heeft. Dit is de wettelijke bedenktijd! Dat geldt dus voor iedere webshop. Dat is wel zo fijn als u een duur apparaat heeft aangeschaft. Houd er rekening mee dat de gsm wel in originele staat teruggestuurd dient te worden. Ook alle bijgeleverde artikelen dienen geretourneerd te worden. Daarbij kunt u denken aan onder andere handleidingen en bijgeleverde kabels en oordopjes.

Wettelijke garantie

Naast bedenktijd heeft u ook standaard een wettelijke garantie. Indien het toestel technisch defect raakt, heeft u doorgaans recht op garantie. Daarnaast kunt u zich ook nog verzekeren tegen andere zaken. U kunt daarbij denken aan schade aan het glas van het toestel, waterschade of diefstal. Via de webshop naar keuze kunt u doorgaans ook direct een verzekering afsluiten.

Hulp nodig bij een gsm kopen?

Wilt u een gsm kopen, maar heeft u nog hulp nodig bij onze vergelijkingstool? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Uiteraard helpen wij u graag: dus stuur uw vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.