Goedkope smartphone

Wilt u graag een goedkope smartphone kopen? U heeft keuze uit talloze varianten, waaronder smartphones van Android, iOS of Windows Phones. U kunt met behulp van de onderstaande vergelijkingstool gemakkelijk en snel diverse smartphones met elkaar vergelijken. Maak gebruik van de prijsfilter, zodat u altijd binnen uw budget blijft.

 Een helder overzicht

In het bovenstaande overzicht vindt u diverse smartphones. De prijzen kunnen flink uiteenlopen, met smartphones die meer dan 1000 euro kosten of met smartphones voor slechts enkele honderden euro’s. Afhankelijk van uw wensen kunt u een smartphone uitkiezen. Wilt u een goedkope smartphone? Maak dan gebruik van de handige prijsfilter. Hiermee kunt u gemakkelijk filteren tussen bepaalde tarieven. Wilt u bijvoorbeeld een écht goedkope smartphone van minder dan 250 euro? Filter dan alle dure smartphones eruit, zodat u alleen de voordeligere modellen in het overzicht ziet.

Voorkeur voor een bepaald merk?

Als u een voorkeur heeft voor een bepaald merk, kunt u dat gemakkelijk aangeven in de vergelijkingstool. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor alleen toestellen van Apple of alleen toestellen van Samsung of Sony. Afhankelijk van uw voorkeuren, kunt u gemakkelijk en snel aangeven wat u graag wilt. Bent u al jarenlang een trouwe Apple-gebruiker? Dan kan het zijn dat u wederom voor het populaire Amerikaanse merk wilt kiezen. Maak daarom gebruik van de handige filteropties. Als u specifiek op zoek bent naar een goedkope smartphone, kunt u ook filteren op bijvoorbeeld Samsung. Dit merk heeft ook talloze goedkopere varianten in het assortiment.

Besturingssystemen

De verschillende merken hebben allemaal een besturingssysteem. Zo gebruiken de smartphones van onder andere Samsung, Sony of Huawei allemaal Android. Deze software is vrij te gebruiken op de smartphonemarkt en wordt dan ook door veel smartphones gebruikt. Een goed alternatief is iOS. Dit systeem is ontwikkeld door Apple en is erg veilig. Als u wilt kunt u daarom ook filteren op een bepaald besturingssysteem.

Een goedkope smartphone met óf zonder abonnement?

Indien gewenst kunt u ook direct een abonnement afsluiten bij uw goedkope smartphone naar keuze. Hieronder vindt u de vergelijkingstool met de mogelijkheid tot het afsluiten van een abonnement. In het overzicht ziet u direct waar u aan toe bent. Zo ziet u direct het aantal minuten, de hoeveelheid data en het type internet. Laatstgenoemde kan bijvoorbeeld 3G of 4G zijn. Sommige bundels hebben geen internet. Naar wens kunt u dan ook gemakkelijk filteren in de vergelijkingstool. Zo kunt u onder andere kiezen voor een maximale toestelprijs, een hoeveelheid minuten of een minimale internetbundel.


Voorkeur voor een provider?

Indien gewenst kunt u kiezen voor een bepaalde provider. Wilt u bijvoorbeeld alleen maar kiezen voor Vodafone? Selecteer dat dan in het overzicht. In sommige gevallen kan het verstandig zijn om te kiezen voor een bepaalde aanbieder. Soms krijgt u namelijk extra korting bij een bepaald abonnement, indien u thuis ook gebruik maakt van dit abonnement bij uw internet-, televisie- en telefoniepakket. Zo krijgt u bijvoorbeeld korting op uw Vodafone-abonnement, indien u thuis Ziggo heeft. Datzelfde geldt voor thuis KPN en een KPN-abonnement. Ook Tele2 heeft zulke acties. Deze optie hoeft u niet in te vullen: u kunt hier ook niets invullen. De beste aanbieding, op basis van uw voorkeuren, staat dan altijd bovenaan.

Overige voorkeuren aangeven

U kunt ook nog andere voorkeuren aangeven. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u een 4G voorkeur heeft. Dit is momenteel de snelst beschikbare internetverbinding in Nederland. Daarnaast kunt u ook aangeven of het gaat om een nieuw abonnement of een verlenging van een abonnement. Ook kunt u een voorkeur geven voor een bepaalde contractperiode. Wilt u bijvoorbeeld een tweejarig abonnement? Kies dan deze optie.

goedkope smartphone

Houd rekening met BKR

Indien u kiest voor een smartphone + abonnement, dient u er rekening mee te houden dat u mogelijk te maken krijgt met een BKR-registratie. Deze ontvangt u, indien u meer dan 250 euro voor de smartphone betaalt. Dat kunt u op drie manieren omzeilen.

Optie 1: u kiest voor een smartphone met een toestelwaarde van minder dan 250 euro. Helaas is dat vaak niet haalbaar, omdat de meeste smartphones meer kosten. Een goedkope smartphone kan echter ook minder kosten.

Optie 2: u koopt een losse smartphone. Hierboven treft u een overzicht met de verschillende losse smartphones die u kunt bestellen. Eventueel kunt u dat combineren met een sim only abonnement.

Optie 3: tot slot kunt u er nog voor kiezen om uw smartphone tot een bepaald bedrag alvast af te lossen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het bedrag boven 250 euro los bij te betalen. Kost uw smartphone bijvoorbeeld 500 euro? Los dan direct 250 euro af, zodat u geen BKR-registratie ontvangt.

14 dagen bedenktermijn

Heeft u een goedkope smartphone besteld, maar twijfelt u toch nog over uw keuze? Dan heeft u standaard nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u er nog voor kiezen om uw aankoop te annuleren. Deze bedenktermijn gaat in op het moment dat u uw goedkope smartphone thuis ontvangt. Indien u alleen een abonnement heeft besteld, gaat deze termijn in op het moment dat u de bevestiging heeft ontvangen.

Hulp nodig met uw keuze bij een goedkope smartphone?

Wilt u graag een goedkope smartphone bestellen, maar heeft u nog enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Wij helpen uiteraard graag. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zijn wij aanwezig voor al uw vragen en/of opmerkingen. Stuur uw vragen bij voorkeur zo specifiek mogelijk door, zodat we u zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen.