Vergelijk de beste gsm aanbiedingen op Gsmvergelijker.com


Goedkoopste sim only vinden is niet zo moeilijk

Waar vind u de goedkoopste sim only abonnementen? Die zijn overal wel te vinden maar het hangt van uw wensen af. Wilt u echt een goedkope sim only zonder extra poespas? Of wilt u de goedkoopste sim only maar wel met een data abonnement? Internetten onder mobiele gebruikers is populairder dan ooit. Daarom zien we veel overstappers die een goedkoop sim only abonnement kiezen maar wel met flink wat MB’s.

Sim only de goedkoopste optie

Het hangt er dus vanaf hoeveel data u wilt en hoe meer data hoe hoger het abonnement. Maar dan nog is het kiezen van een sim only abonnement nog altijd de verstandigste keuze. U bespaart hiermee aanzienlijk op uw belkosten per maand. En dat is ook het belangrijkste punt voor de consument. Wij weten niet hoeveel u verbruikt aan data per maand. Dat weet u zelf het beste. Aan de hand van uw gedrag kunt u altijd een goedkopere deal vinden.

Welk abonnement wilt u?

Sim only abonnementen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. U kunt in de vergelijker aangeven hoeveel u belt, sms’t en data verbruikt. Aan de hand van die voorkeuren zoeken wij voor u de goedkoopste sim only. Let wel op de aanbieding want hoe goedkoper de sim only des te langer is de looptijd van het contract. De goedkoopste sim only’s ziet u bij contracten die een looptijd hebben van 24 maanden.

Check uw einddatum van uw huidige abonnement

Voordat u besluit over te stappen naar een andere provider doet u er wel goed aan uw einddatum te controleren. U kunt pas overstappen wanneer uw contract is afgelopen. Met het kiezen van een sim only kunt u snel enkele tientjes per maand besparen. De besparing zit hem vooral in het feit dat u geen extra kosten hoeft te betalen voor een telefoon. U gebruikt uw oude telefoon of u schaft deze los aan. Een nieuwe telefoon kiezen zorgt er juist voor dat de abonnementskosten duurder worden.

De goedkoopste Sim Only op GSMvergelijker.com

Op GSMvergelijker.com hebben we de goedkoopste sim only’s voor u uiteen gezet. Door slim te vergelijken vindt u snel de goedkoopste aanbiedingen. Moeilijk is het dus niet want door te filteren vindt u binnen enkele seconden de goedkoopste sim only. Wij tonen per provider het aantal MB’s, minuten en sms’jes en daarnaast het totaalbedrag per maand. Overstappen met behoud van uw eigen telefoonnummer is ook mogelijk en altijd gratis. U kunt dat in het bestelproces al aangeven. Uw abonnement gaat pas in wanneer uw oude is verlopen. Zo voorkomt u dubbele kosten en dat is wel zo fijn.

Top 5 goedkoopste sim only abonnementen

Aanbieder Internet MB Belbundel Min Sms Abo p/mnd
Youfone 0 125 min/sms 125 min/sms €3
Simpel 250 MB 4G 250 min Onbeperkt €2,50 (1e 3 mnd €1)
Ben 500 MB 3G 100 min/sms 100 min/sms €6
T-Mobile 100 MB 4G 90 min 50 sms €6,50
Simyo 0 100 min/sms 100 min/sms €6
De top 5 goedkoopste sim only abonnementen.