Huawei P8 Lite (2017) Hoesje Transparant TPU Case – Flower Tie Dye #ffffff

19.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700068654554

Beschrijving

Een TPU (thermoplastisch polyurethaan) case zorgt voor goede bescherming van je telefoon. Een dunne, sterke laag van flexibel TPU beschermt je telefoon er zorgt ervoor dat deze er als nieuw blijft uit zien. TPU is in vergelijking met silicoon materiaal stukken sterker en minder stroef wat het ook makkelijker maakt om je telefoon in je broekzak te steken.
Krasbestendig
Onze TPU cases zijn krasbestendig, dus het design op het hoesje blijft altijd zijn kwaliteit behouden. Dus als je je telefoon in je tas samen met je sleutels bewaart hoef je je geen zorgen te maken over krassen op je hoesje, want deze is daar volledig tegen bestendigd.
Hoesjes vergelen niet
Hoe vaak is het wel niet voorgekomen dat je een siliconen hoesje besteld die dan na een tijdje gebruiken helemaal vergeelt. Het ziet er smerig uit en het design van het hoesje verliest zijn uitstraling. Bij een 6F case gebeurt dit niet! Onze TPU hoesjes vergelen niet en de kwaliteit van de print blijft bewaard.
Speciaal ontworpen voor Huawei P8 Lite (2017)
Dit hoesje is speciaal ontworpen voor de Huawei P8 Lite (2017) zodat het hoesje er goed en strak omheen zit. Je telefoon valt er niet uit en het hoesje verschuift niet wanneer je je telefoon gebruikt. Dit hoesje is daardoor ook enkel voor de Huawei P8 Lite (2017) te gebruiken, wij raden het af om deze op een andere telefoon te gebruiken.

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten