Magnetic Back Cover voor Samsung Galaxy S8 Rood – Transparant

12.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064701285313514

Beschrijving

Let op! Dit hoesje betreft een back cover hoesje dat alleen de zijkanten en achterkant van de telefoon beschermt. Dus de voorkant is onbeschermd! Het bestaat uit twee delen die je met een magneet uit elkaar kunt trekken zodat je de telefoon ertussen kan leggen.
Het Samsung Galaxy S8 magneet back cover hoesje is gemaakt van aluminium en hard plastic. Dit back cover hoesje is speciaal ontworpen voor je Galaxy S8, het hoesje heeft een stevig en luxe design. De uitsparingen zijn precies uitgesneden, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot knoppen, camera en usb port. De magneet snap-on behuizing geïntegreerd in het hoesje beschermt je telefoon perfect tegen stoten en krassen. Tevens zorgt de magnetische sluiting in de behuizing voor gemakkelijke applicatie en weet je zeker dat je telefoon stevig zit in het hoesje.
Het hoesje biedt een perfecte bescherming tegen krassen aan de achter en zijkanten van je Samsung Galaxy S8 smartphone. Door de uitstekende design past het sluitloos aan op je mobiel telefoon met een klik. Bovendien zijn alle functies toegankelijk en worden niet geblokkeerd door de case.
Het hoesje zorgt dat je toestel in goede conditie blijft. Met zijn unieke design krijg je effectieve bescherming. Ondertussen zijn alle knoppen en openingen makkelijk te bedienen. Dit is absoluut de beste keuze voor je Samsung Galaxy S8!

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten