Hoesje maken iPhone 12 Pro Max GSM Hoesje met doorzichtige rand Kentekenplaten

17.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700207268733

Beschrijving

Mobiel Case iPhone 12 Pro Max Kentekenplaten Dit Shockproof Back Case voor de iPhone 12 Pro Max beschermt jouw telefoon tegen krassen en andere beschadigingen. Het smartphonehoesje ligt prettig in de hand en het hoesje is ook nog schokbestendig dankzij de dikkere randen. Het gekozen design wordt op de bovenkant van het hoesje bedrukt en de randen blijven transparant. Gun jezelf dit hoesje of geef je geliefde een heel bijzonder smartphonehoesje cadeau!
OPTIMALE BESCHERMING – Deze telefoonhoes met extra dikke randen en hoeken beschermt jouw mobiele telefoon tegen krassen en andere beschadigingen. De smartphone case ligt prettig in de hand en is licht van gewicht.
COLLECTIE DESIGN HOESJES – B2C Telecom heeft een ruim aanbod aan design hoesjes onderverdeeld in achttien verschillende collecties. Het gekozen design wordt aan de bovenkant van het hoesje bedrukt en de randen blijven transparant.
HOOGWAARDIGE MATERIALEN – Het smartphonehoesje bestaat uit flexibel en hoogwaardig TPU-materiaal. Het voelt prettig aan en het beschermt jouw smartphone tegen val- en stootschade.
SCREENPROTECTOR – Gebruik dit hoesje in combinatie met een screen protector, op deze manier zal jouw smartphone langer meegaan. De screen protector bestel je er nog apart bij.
CADEAU – Dit iPhone 12 Pro Max hoesje is een leuk cadeau voor jezelf, maar je kunt het ook geven aan jouw familie of vrienden. Maak jezelf of jouw geliefde blij met dit uniek telefoonhoesje van B2C Telecom!

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten