Apple iPhone X – Refurbished door Leapp – A grade (Zo goed als nieuw) – 256GB – Spacegrijs

449.00

Bekijken

Artikelnummer: 7064701852236504 Categorie:

Beschrijving

Van 8 naar…. X? De iPhone X (spreek uit iPhone 10) is tegelijkertijd uitgebracht met de iPhone 8. Veel mensen dachten aanvankelijk dat er een iPhone 9 zou komen, maar, Apple zou Apple niet zijn als ze iets speciaals in petto hadden qua naamgeving.
Een compleet nieuw design Met de komst van de iPhone X introduceerde Apple een compleet nieuw design. De iPhone X is een en al OLED-scherm, zonder homeknop. Hoe lang je er ook naar kijkt, de iPhone X blijft een prachtig toestel om te zien!
Gezichtsherkenning De iPhone X is de eerste iPhone die je kunt ontgrendelen met gezichtsherkenning. Je stelt de iPhone in op jouw gezicht en ontgrendelt hem vervolgens door er simpelweg naar te kijken. De front-camera van de iPhone herkent de specifieke kenmerken van jouw gezicht en ontgrendelt het toestel vervolgens. Handig!
Dubbele camera Aan de achterkant van je iPhone X vind je twee camera’s. Dankzij deze camera’s schiet je kraakheldere foto’s en is je iPhone beter in staat om scherpe foto’s te maken zelfs als je een klein beetje beweegt bij het maken van de foto. Bovendien kun je 4k filmpjes maken met de iPhone X, dat zijn 60 frames per seconde!
Door de nieuwe glazen behuizing van de iPhone X kun je het toestel bovendien draadloos opladen.
Waarom een refurbished iPhone X kopen? Refurbished is beter dan nieuw: beter voor jou en beter voor de wereld. Refurbished devices zijn geen tweedehands toestellen maar apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De toestellen worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig.
We leveren je refurbished iPhone X simlockvrij en geven er twee jaar garantie op. Zo weet je zeker dat je lang plezier hebt van je device, zonder dat je teveel betaalt!
Ben jij op zoek naar een waanzinnige iPhone X? Dan ben je bij leapp aan het goede adres!
A-grade = Geen of enkele minimale gebruikerssporen
B-grade= Lichte gebruikssporen, zoals een krasje en/of lichte stootschade
C-grade = zichtbare gebruikssporen, zoals een aantal krasjes en/of stootschade

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten