Apple iPhone SE

base_Apple-iPhone-SE-64GB-Rose-Gold_1Apple iPhone SE oftwel de Special Edition die Apple nu al bekend gemaakt heeft. Wat is er dan zo speciaal aan deze SE versie? Het toestel lijkt qua afmetingen op de iPhone 5S dus dat zal het niet zijn. Maar wanneer je de specs van deze iPhone SE bekijkt zie je dat dit toestel wel degelijk het predicaat verdient speciaal te zijn. De SE is voorzien van de A9 chip die ook gebruikt is voor de iPhone 6S waarmee de SE dus net zo snel al dan niet sneller is dan de 6S en dat beloofd wat. De afmetingen van het beeldscherm mogen dan 4 inch zijn maar dat maakt het toestel waarschijnlijker sneller dan de 6S omdat het beeldscherm kleiner is.

Apple iPhone SE verklaard

De Speciale editie van Apple word namelijk ook geleverd in de nieuwe kleur Rosé gold en deze kleur is dan ook zeer populair. Voor iPhone gebruikers die al fan waren van het formaat van de 5S is dit toestel misschien wel erg gewild. Of dit zo is moet natuurlijk nog blijken want het toestel zal vanaf 29 maart aangeboden worden. De iPhone 6S kan 4K video’s maken maar dat kan de iPhone SE ook! verder is het toestel voorzien van een 12 megapixel camera aan de achterkant en en van een 5 megapixel camera aan de voorkant. Foto’s komen beter tot hun recht met de True Tone Flash en met Retina Flash. Het toestel zal te koop zijn voor €489 wanneer men kiest voor de 16GB variant en voor nog eens €100 extra (€589) heeft u de 64GB variant in uw bezit.

Het materiaal word door Apple omschreven als “satijnachtig gestraald aluminium” dat klinkt goed en smaakt alleen maar naar meer als de verfijnde versie van de populaire iPhone 5s. iPhone SE vergelijken is heel gemakkelijk en een abonnement afsluiten is een fluitje van een cent. Met GSMvergelijker.com vindt u altijd de goedkoopste gsm deals en bespaart u enorm op uw maandelijkse abonnementskosten.