Apple iPhone 8 refurbished door Renewd – A Grade (zo goed als nieuw) – 64GB – Spacegrijs

349.00

Bekijken

Vergelijk
Artikelnummer: 7064701830188977 Categorie:

Beschrijving

Renewd Het duurzame alternatief voor je nieuwe iPhone! De Renewd iPhone is een gebruikte iPhone van de hoogste kwaliteit, die technisch perfect functioneert. Je bespaart niet alleen op je kosten, je draagt ook je steentje bij aan een duurzamere toekomst!
Kenmerken Renewd: Voordeliger en Groener
Altijd 100% Originele onderdelen
De strengste controle op de markt
Volledig in lijn met de fabrikant
Gratis Pick-Up & Return Service
Altijd voorzien van de laatste software
De Renewd iPhone wordt geleverd inclusief originele kabel en oplader.
100% originele Apple onderdelen Maar wat maakt Renewd zo betrouwbaar? Een Renewd iPhone is grondig gecontroleerd en schoongemaakt door gecertificeerde Apple specialisten en getest met officiële software van de fabrikant. Zo zorgt Renewd er voor dat ieder toestel 100% originele onderdelen bevat, technisch in perfecte conditie is en dat er geen enkele kans bestaat op defecten door het gebruik van neppe onderdelen. Iedere iPhone wordt geleverd in een eigen duurzame verpakking en met de nieuwste software erop geïnstalleerd.
De Hoogste Kwaliteit De iPhone van Renewd beschikt daarnaast ook over het officiële Nederlandse Keurmerk Refurbished. Om aan dit keurmerk te voldoen, moeten de producten en het bedrijf aan strenge eisen voldoen, die onder andere zijn gebaseerd op de kwaliteit en service. Tot op heden is dit wereldwijd nog steeds het enige erkende keurmerk voor gebruikte elektronica. Zo weet je zeker dat je voorzien bent van een goede koop!
Extra duurzaam Het proces van Renewd is volledig in lijn met die van de fabrikant, waardoor de producten nóg duurzamer worden. Door gebruik te maken van originele onderdelen voldoen we aan de strenge eisen die Apple stelt aan duurzaamheid en zorgen we ervoor dat er geen producten met een te grote ecologische voetafdruk op de markt komen. De iPhone krijgt een tweede leven en zo voorkomen we samen dat hij veel te vroeg als e-waste eindigt.
Kies je voor een product van Renewd, dan kies je voor een uitstekende service. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je iPhone? Dan heb je recht op 2 jaar garantie en maak je gebruik van de Free Pick-Up & Return Service. We halen de iPhone thuis bij je op en bezorgen hem na reparatie ook weer thuis. Renewd: Voordeliger en Groener!
Let op: het zijn gebruikte producten en kunnen minimale gebruikssporen bevatten

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten