Apple iPhone 7s ondergaat verbeteringen

Ondanks het feit dat er veel geschreven wordt over de iPhone 8 die dit najaar waarschijnlijk zal verschijnen, is er ook nog altijd de iPhone 7s die uit gaat komen. Er zullen dus dit najaar geen twee nieuwe iPhones uitkomen maar drie. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd door fabrikant Apple aan de iPhone 7s. Maar welke zijn dat precies?

Nieuwe iPhone duurder dan iPhone 7s/plus

Zo moet de lagere prijs al aantrekkelijk zijn want de iPhone 8 zal maar liefst tegen de duizend euro gaan kosten. De iPhone 7s zal worden voorzien van een nieuwe chip de A11 dit zal resulteren in betere prestaties dan zijn voorganger de iPhone 7. Een nieuwe chip zal in ieder geval het energieverbruik positief beïnvloeden. Ook zijn er geruchten dat de iPhone 7s draadloos opgeladen kan worden, dat betekent dus ook dat het uiterlijk van de 7s anders zal uitvallen. Waarschijnlijk zullen de iPhone 7s en 7s Plus dus worden voorzien van een glazen behuizing aan de achterkant. Zo kan Apple een nieuwe snellader uitbrengen waarmee de iPhone 7s sneller opgeladen kan worden.

Gerucht over True Tone Display op iPhone 7s

Er gaan geruchten dat de nieuwste iphones zullen worden voorzien van het True Tone display. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van twee verschillende sensoren die de ware kleuren op het beeldscherm weergeven. Apple gebruikt deze techniek al voor de recente iPads. True Tone kan kleuren corrigeren en aanpassen aan de omgeving. Dus waar u zich ook bevind en hoe fel het licht ook is, het True Tone display zal de tinten van het scherm terugbrengen naar zijn ware kleuren. Er hoeven geen speciale instellingen te worden aangepast want True Tone werkt automatisch. Inschakelen zult u eenmalig moeten doen via de instellingen op uw iPhone.

Apple schaft printplaat machines aan

Vandaag valt ook te lezen op Nu.nl dat Apple zelf print machines heeft aangeschaft om printplaten te kunnen produceren. Zij besloten tot deze aanschaf omdat één van de leveranciers zich heeft teruggetrokken. Met de machines kunnen flexible printplaten worden gedrukt waarmee het scherm en de camera kunnen worden verbonden met de chips in de iPhone. De machines zullen niet door Apple zelf gebruikt gaan worden, zij besteden dit weer uit aan twee Koreaanse bedrijven waar zij mee samenwerken. Dit moet voorkomen dat er achterstand gaat ontstaan in de productie van de iPhone 8.

Toch liever iPhone 7 vergelijken?

Naar verwachting zal de iPhone 7s een vanaf prijs gaan krijgen van €749 afhankelijk van het opslaggeheugen. Heel veel consumenten kiezen dan ook liever de iPhone 7 omdat deze nu goedkoper in aanschaf is geworden. De iPhone 7 vergelijken met abonnement gebeurd dagelijks en consumenten stappen met een goed gevoel over. Ook andere iPhone aanbiedingen vergelijken kan natuurlijk ook op GSMvergelijker.com. Het enige wat u hoeft te doen is uw verbruik in te vullen zoals de voorkeur voor bellen en sms’en en data hoeveelheid. De GSMvergelijker toont u dan de goedkoopste gsm aanbiedingen.

Bron: iPhoned