Apple iPhone 7 32GB black bij Vodafone €56 p/mnd

Bestel nu de Apple iPhone 7 bij Vodafone u krijgt hiervoor gratis bellen en gratis sms’en geheel onbeperkt, tevens ontvangt u 12000 MB (225 Mb’s) aan data. U betaalt gedurende 24 maanden de actieprijs van €56 per maand. Eenmalig dient u de aansluitkosten van €25 te betalen. De iPhone 7 is gratis dus u betaalt niks voor het toestel bij deze aanbieding.

iPhone 7 specs

Het gaat hierbij om de iPhone 7 Black met een 4.7 inch Retina HD scherm. De opslagcapaciteit is 32 GB en u krijgt 3 jaar garantie van Vodafone. De camera resolutie bedraagt 12 megapixels en is voorzien van autofocus en flitser. HD filmen kan ook met deze camera en daarbij filmt u met 1260 pixels in HD. De camera aan de voorkant is 7 megapixels dus daarmee maakt u schitterende selfies.

Waterbestendig en krasbestendig dankzij IP67

Het IP67 certificaat leert u dat deze iPhone kras en waterbestendig is, dus mocht u onverhoopt uw iPhone in het water laten vallen dan is er geen man overboord. De Apple A10 fusion chip zorgt ervoor dat uw iPhone razendsnel opstart waardoor u snel gebruik kunt maken van allerlei functie’s.

Bekijk nog meer iPhone 7 aanbiedingen op GSMvergelijker.com

Bekijk snel deze aanbieding van Typhone en wie weet bent u binnenkort in het bezit van deze gave iPhone 7 Black. GSMvergelijker.com vergelijkt alle iPhone 7 aanbiedingen voor u dus begin snel met gsm vergelijken.