Apple iPhone 6s

Uitgebreide specificaties iPhone 6s-voorkant
De nieuwe iPhone 6s als opvolger van de iPhone 6 sinds kort verkrijgbaar. De 6s is verkrijgbaar in de volgende modieuze kleuren: Space Grey, Silver, Goud en Rosé goud. Ook kan men kiezen voor verschillende opslagcapaciteiten: 16GB, 32 GB, 64 GB, en 128 GB. De grotere opslagcapaciteiten zijn enorm handig voor gebruikers die meer opslag willen. De prijs zal €699 bedragen net als de vorige iPhones.

iPhone 6s specs

Ook de iPhone 6s word in twee formaten uitgebracht waarvan één met een 4.7 inch beeldscherm en een grotere met een 5.5 inch. De grotere variant is voorzien van saffierglas.
Grootste verbetering aan de iPhone 6s is het scherm die reageert op drukgevoeligheid,deze extra functie zorgt ervoor dat de de iPhone kan onderscheiden of men een tik op het scherm geeft of een harde druk dit noemt Apple Force Touch.

Vergelijk alle iPhone 6s aanbiedingen op GSMvergelijker.com

Verder is de camera ook verbeterd: Een 12 megapixel camera en aan de voorkant een 5 megapixel camera. Vergelijk nu op GSMvergelijker.com alle GSM aanbiedingen van de iPhone 6s en stap direct over naar de goedkoopste GSM Topdeal!. Besparen op uw abonnementskosten is eenvoudig door alle gsm actie’s te vergelijken.

GSMvergelijker.com vergelijkt alle apple iPhone gsm abonnementen en aanbiedingen!