iPhone 6 plus

6plusDe Apple iPhone 6 plus is tot nu toe de grootste smartphone van Apple. De 6 plus is iets groter in formaat dan de iPhone 6. Waar de iPhone 6 een beeldscherm heeft van 4,7 inch heeft de plus een beeldscherm van 5,5 inch. De 6 plus ondersteunt net als de iPhone 6 een snelle draadloze techniek waarmee u verbindingen kunt maken met alle beschikbare netwerken ter wereld. Het hangt van de consument af of de iPhone 6 plus een geschikt toestel is want het beeldscherm is groter dan de huidige iPhone 6 met een beeldscherm van 4.7 inch en dat word al als groot ervaren.

Wat zit er in de verpakking

In de verpakking vind u standaard de Lightning to USB kabel, een power Adapter, en de Apple EardPods die weer voorzien is van een afstandsbediening om te kunnen bellen en de volume te kunnen regelen, de microfoon om handsfree te kunnen bellen onderweg. Een iPhone 6 Plus die los verkocht word is simlockvrij, besteld u de iPhone in combinatie met een abonnement dan kan het zo zijn dat het toestel gelocked is en u alleen een simkaart van de desbetreffende provider kunt gebruiken.

Net als de iPhone 6 is de 6 plus van de Touch ID sensor voorzien waarmee u in plaats van een wachtwoord uw vingerafdruk gebruikt om uw toestel te ontgrendelen. Zo voorkomt u dat andere mensen uw toestel kunnen ontgrendelen. Het toestel draait op iOS 8 waardoor u optimaal gebruik kunt maken van uw grote display.

Apple iPhone 6 plus in het kort samengevat:

  • 5,5 inch scherm
  • 64 bits architectuur
  • A8 Chip
  • Langere batterijduur
  • Full HD Retinascherm

Bekijk ook al onze andere gsm aanbiedingen! voor nog meer keuze.