Apple iPhone 11 Pro Rood backcover TPU hoesje Transparant Stevige Siliconen Plus 3 X Gratis Tempered Glass Screenprotectors

9.99

Bekijken

Artikelnummer: 7064700532392248

Beschrijving

Deze Back cover Case Hoes voor de Apple iPhone 11 pro is voorzien van een stijlvol design, een goede grip van een hoesje zorgt voor extra veiligheid. Deze hoogwaardige Back Cover TPU Silicone hoesje beschermt je smartphone ook nog tegen spatwater, oliën en vetten. TPU, een flexibele back cover, die je telefoon optimaal beschermt door een opstaande rand aan de voorkant. Deze hoesje is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU-materiaal. De cover biedt bescherming van de telefoon en heeft uitsparingen voor alle knoppen/ingangen zodat je telefoon gemakkelijk te bedienen is.
Bescherming van jouw smartphone is de eerste prioriteit bescherming met dit Hoes. U Apple iPhone 11 pro! Bestel Meteen!
Voordelen van deze Apple iPhone 11 pro Back Cover TPU silicone hoesje:
✔ Silicone TPU Back cover bescherming van de Apple iPhone 11 pro
✔ Vervaardigd uit hoogwaardige en stevige materialen
✔ Speciaal ontworpen voor de Apple iPhone 11 pro
✔ Uitsparingen in het hoesje voor alle poorten en knoppen
✔ Back Cover TPU silicone hoesje
✔ Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Een kwalitatief hoesje
Zkltelecom heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Compact, Dun en Slank ontwerp. Speciaal op maat gemaakt
Optimaal gebruiksgemak
De hoes is speciaal ontworpen voor de Apple iPhone 11 pro. Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet meer nodig om je hoes steeds te verwijderen zodra je gebruik wilt maken van de openingen van je telefoon. Zo kan je bijvoorbeeld nog steeds foto’s blijven maken met je mobiel terwijl je telefoon in het hoesje zit.
Geschikt voor:
• Apple iPhone 11 pro
Inhoud van het artike
• 1x Silicone TPU backcover hoes voor Apple iPhone 11 pro
Specificaties:
gewicht:50 gr.
kleur: Blauw, Zwart, Rood,
Stevige Silicone TPU backcover hoes

Extra informatie

Merchant

Brand