Apple iPhone 11 Back Cover Telefoonhoesje | Glitter | Met Ring Houder | Zilver | TPU Hoesje

14.95

Bekijken

Vergelijk
Artikelnummer: 7064700038441463

Beschrijving

Dit hoesje is speciaal voor de Apple iPhone 11. Het TPU hoesje is van een goede kwaliteit en door de glitters heeft dit hoesje een mooie uitstraling.
Materiaal:
Dit hoesje is gemaakt van TPU. TPU wordt gekenmerkt als flexibel maar wel vormvast en is niet te breken, trekt geen stof aan en krast niet. De voordelen van TPU zijn: onbreekbaar, duurzaam, schokabsorberend en flexibel. Hierdoor is dit een prima bescherming van uw iPhone. Hoesjes die gemaakt zijn van TPU blijven lang mooi en glijdt bovendien gemakkelijk in je broekzak.
Bescherming:
Door de TPU is je telefoon volledig beschermd tegen stoten en krassen. Daarnaast zit je telefoon stevig vast in het hoesje. Hierdoor hoef je er niet bang voor te zijn dat je telefoon uit het hoesje valt.
Extra:
Het hoesje bestaat uit mooie glitters en ziet er hierdoor mooi uit. Op deze manier een mooi, modern hoesje voor een goede prijs! Dit hoesje heeft voor alle knoppen en poorten uitsparingen vrijgehouden. Zo kan de telefoon altijd optimaal worden gebruikt. Dit hoesje beschikt over een ringhouder. Hierdoor kan het hoesje horizontaal worden gezet en kan je eenvoudig foto’s en video’s bekijken op je telefoon.
Belangrijkste kenmerken:
Speciaal voor de Apple iPhone 11
Sterk TPU materiaal
Goede bescherming tegen krassen, stoten en stof
Uitsparingen voor knoppen en poorten
Mooie glitters
Met ringhouder

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten