Alles in 1

Wilt u graag alles in 1 vergelijken? Indien u graag zowel telefonie, internet als televisie wilt, is het raadzaam om te kiezen voor een alles in 1 pakket. Dat bespaart u veel maandelijkse kosten ten opzichte van losse pakketten bij verschillende providers. Met behulp van onze eenvoudige rekentool kunt u gemakkelijk en snel alles in 1 vergelijken. U sluit uw nieuwe abonnement af binnen slechts enkele minuten.

Waarom alles in 1 vergelijken?

Alles in 1 vergelijken is verstandig, indien u graag telefonie, internet en televisie wilt afsluiten bij dezelfde provider. Door alles bij één telecomaanbieder af te sluiten, kunt u genieten van diverse kortingen. Zo bespaart u flink op uw maandelijkse lasten en van dat geld kunt u weer leuke andere dingen doen. Als u al jarenlang bij dezelfde aanbieder zit, betaalt u waarschijnlijk al jarenlang veel te veel. U kunt namelijk iedere keer weer genieten van welkomstcadeaus en hoge kortingen, indien u jaarlijks overstapt.

Gemakkelijke communiceren met één aanbieder

Een ander groot voordeel is, is dat u gemakkelijk kunt communiceren met één aanbieder. Heeft u problemen met telefonie of problemen met internet? In dat geval heeft u maar één telecomaanbieder welke u kunt bereiken voor eventuele problemen. Indien u uw abonnement los elders afsluit, wordt dat proces een stuk moeilijker. Bovendien heeft u alle kosten netjes op één factuur. Dat is handig voor uw eigen administratie en dat scheelt ook weer overboekingen.

Genieten van verschillende extra’s

Als u alles in 1 vergelijken gaat, kunt u genieten van verschillende leuke extra’s. Mensen die al jarenlang bij dezelfde aanbieder zitten, betalen in principe altijd te veel. Telecomaanbieders zullen er namelijk alles aan doen om nieuwe klanten binnen te halen. Daarom geeft men vaak leuke welkomstcadeaus weg of kunt u de eerste maanden genieten van een fikse korting. In sommige gevallen is dat een bepaald gedeelte van de prijs af en in andere gevallen kunt u genieten van vele extra’s. Zo wordt er regelmatig een gratis zender beschikbaar gesteld of kunt u genieten van interactieve televisie.

Alles in 1 vergelijken

Een razendsnelle internetverbinding

Tijdens het alles in 1 vergelijken kunt u ook kiezen uit een bepaalde internetsnelheid. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u hieruit een keuze maken. Indien u veel gebruik maakt van het internet, kunt u kiezen voor een internetpakket met een hoge snelheid. Ook als u veel gezinsleden heeft, is het in veel gevallen raadzaam om te kiezen voor een sneller pakket. Op het moment dat veel mensen tegelijkertijd aan het Netflixen zijn, kan de snelheid afnemen indien u kiest voor een klein pakket. Vaak is het middelste pakket bij iedere aanbieder dan ook voldoende voor een gezin.

Indien u écht veel downloadt en uploadt, kan het raadzaam zijn om te kiezen voor een nóg snellere verbinding. In dat geval kunt u bijvoorbeeld kijken of er ook glasvezelinternet beschikbaar is in uw woonplaats. Dat is nog helaas niet beschikbaar door heel Nederland. Daarvoor kunt u alles in 1 vergelijken, met behulp van onze vergelijkingstool. Op die manier kunt u bekijken of het beschikbaar is in uw woonplaats.

Filteren op bepaalde aanbieders

In sommige gevallen kunt u zich vertrouwd voelen bij een bepaalde aanbieder. Dan kunt ervoor kiezen om alleen bepaalde aanbieders te tonen in het overzicht. Met behulp van de filters kunt u dat zelf selecteren. Soms krijgt u ook extra korting, indien u bijvoorbeeld een KPN-abonnement heeft voor uw smartphone. In dat geval kan het verstandig zijn om ook een KPN-abonnement te nemen voor uw internet, telefonie en televisie. Dan krijgt u extra’s bij uw smartphoneabonnement, zoals dubbele data. Datzelfde geldt voor Vodafone en Ziggo. Sommige aanbieders geven ook weer andere extra’s, zoals interactieve televisie of gratis extra zenders. Als u alles in 1 vergelijken gaat met onze vergelijkingstool, staan de verschillende extra’s erbij genoteerd.

Hoe kan ik overstappen?

Overstappen is gemakkelijker dan ooit. Tijdens het alles in 1 vergelijken hoeft u alles maar uw postcode en huisnummer in te voeren. Vervolgens krijgt u direct een overzicht met de verschillende aanbiedingen, op basis van uw woonplaats. U kunt nog filteren op bepaalde opties, zoals extra’s, aanbieder, downloadsnelheid of internetverbinding. Op die manier krijgt u alleen een overzicht van de aanbieders die u graag wilt zien.

Binnen 14 dagen ontvangt u uw nieuwe pakket thuis en kunt u deze installeren. In sommige gevallen kunt u er ook voor kiezen om de installatie te laten verrichten door een monteur. Sommige aanbieders bieden deze service gratis aan, bij anderen is dit een betaalde service. U kunt het echter ook zelf installeren met behulp van de uitgebreide, bijgeleverde handleiding. De meeste aanbieders zeggen uw oude abonnement voor u op, zodat u daar helemaal geen werk meer van heeft. Dit is de gratis overstapservice. Tijdens het afrekenen van uw nieuwe abonnement kunt u zien of uw nieuwe aanbieder dit voor u doet. Indien dat niet het geval is, kunt u uw abonnement zelf opzeggen met een opzegbrief.

Bedenktermijn

Heeft u uw nieuwe abonnement afgesloten, maar twijfelt u achteraf toch nog over uw keuze? U heeft in dat geval nog een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Binnen dit termijn kunt u gemakkelijk uw aanvraag nog stopzetten. Dat is geheel kosteloos.

Alles in 1 vergelijken bespaart u veel geld

Alles in 1 vergelijken bespaart u ontzettend veel geld. Bovendien heeft u ook nog recht op uw wettelijke bedenktermijn en daarmee is er geen reden om het niet te doen! Bekijk of uw huidige contract binnenkort afloopt. Als u al jarenlang bij dezelfde aanbieder zit, heeft u hoogstwaarschijnlijk een contract voor onbepaalde duur. Dat kunt u zien op een meest recente nota.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij alles in 1 vergelijken? In dat geval kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en helpen u graag met al uw vragen. Hierbij geven wij altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies.