iTunes kaart voor je Apple producten vanaf €15

Je bent de trotse bezitter van een Apple product. Of het nu een iPad of iPhone is, op beide apparaten wil je muziek kunnen luisteren of gamen. Even een momentje voor jezelf. Op jouw Apple product kun je iBooks downloaden, de nieuwste top 40 muziek of populaire games. Een telefoon is tegenwoordig niets meer dan een kleine computer die je op zak hebt. Een iPad is handig in formaat en is voorzien van vele mogelijkheden. Daarvoor ga je naar de Appstore of naar iTunes. De iTunes kaart voor je Apple producten vanaf €15 kopen? Lees dan even verder.

iTunes kaart voor je Apple producten vanaf €15

Dankzij de iTunes kaart kun je allerlei aankopen doen in iTunes. Het is ook een simpel proces, want je kunt de iTunes kaart voor je Apple producten gewoon via GSMvergelijker.com aanschaffen. Je krijgt dan een online digitale code. Je kunt de kaart bestellen vanaf €15, maar ook voor €25, €50 en €100. Dat gezegd hebbende kun je de kaart dus ook cadeau doen aan iemand. Dan kan diegene zelf beslissen wat hij of zij ermee aanschaft. Je zult het vast wel eens meegemaakt hebben: Je ziet een populaire game waarvoor je betalen moet, maar je hebt geen saldo meer. In dat geval is de iTunes kaart online aanschaffen ideaal.

(Tekst gaat verder onder de foto)

iTunes kaart voor je Apple producten vanaf €15

Ook gebruikers van Macbook, iPod en iMac kunnen de kaart gebruiken

Ook bezitters van een Macbook , iPod of iMac kunnen gebruik maken van de iTunes kaart want immers iTunes bevindt zich op ieder Apple apparaat. Het werkt net zoals je bijvoorbeeld beltegoed moet opwaarderen voor je mobiele telefoon. Dus een iTunes code ophalen is de moeite niet. Met een betaalmiddel als iTunes kun je dus dat ene spannende ebook downloaden, of die populaire game. Ben je voor het eerst gegaan voor een Apple product? Dan is het nog even uitvogelen hoe alles werkt. Waar een Android toestel gebruik maakt van de Google Play Store doen Apple toestellen dit met de iTunes store.

Zorg wel dat je ingelogd bent met je Apple iD want anders kun je niks downloaden. Een Apple id is zo aangemaakt. Bewaar je inloggegevens dan ook op een voor jou zo veilig mogelijke plaats. Met deze kaart kun je dan veilig al jouw aankopen doen in de iTunes store. Stel je hebt de iPhone 11 net aangeschaft, dan weet je dat gamen op dat toestel een geweldige ervaring wordt. Zorg daarom dat je je iTunes kaart voor je Apple producten zo snel mogelijk besteld via GSMvergelijker.com.

Wat is er nog meer mogelijk met iTunes?

Het podium van iTunes is zo divers dat het je duizelt. Want ook films downloaden is mogelijk. Download de nieuwste films en ga er lekker voor liggen of zitten. Sinds kort is er ook Apple Music. Hier heb je de mogelijkheid om 50 miljoen nummers te streamen en geen last van vervelende reclames tussendoor. Klaar voor een iTunes kaart? Klik hier om deze te bestellen.